Get Adobe Flash player
Facebook Image
Acryl en SHELLAC™ en VINYLUX™

Prijzen acrylnagels / bruidsnagels / nagelbijters:

- nieuw setje acrylnagels met french manicure of naturel look € 60,00
nagels verwijderen door de nagelstyliste inclusief manicure behandeling met Vinylux™ € 55,00
nagels verwijderen door de nagelstyliste inclusief manicure behandeling met Shellac™ € 65,00
- natuurlijke nagels verstevigen met acryl french manicure zonder tip/verlenig € 45,00
- nabehandeling acrylnagels 3 t/m 6 weken € 45,00 (altijd vaste prijzen, met reparatie kosten)
- uw acrylnagels lakken met SHELLAC™ in kleur extra € 12,00

Prijzen SHELLAC™ en VINYLUX™ handen:

- in french manicure, kleur of bruidsnagels op natuurlijke nagels € 39,00
- verwijderen SHELLAC™ met een nabehandeling is gratis
- verwijderen SHELLAC™ zonder een nabehandeling met manicuren in VINYLUX™ € 39,00
- manicuren en lakken met VINYLUX™ nagellak € 30,00 (blijft zeker 1 wk zitten)

Prijzen voor extra's:


uw acrylnagels lakken met nail art, stempels of eventueel strass-steentje € 5,00
- uw acrylnagels lakken met SHELLAC™ glinstering, roze, gemengd etc. € 5,00
- uw natuurlijke handnagels te lakken met nail art € 5,00
- uw acrylnagels lakken met SHELLAC™ in kleur € 12,00

Algemene informatie acrylnagels
French manicure is een techniek die door gebruik van witte acryl poeder, een vorm van een halve maantje bereikt kan worden. Deze methode is zeer populair en wordt momenteel veel gebruikt. De nagel kan kort of wat langer gehouden worden. Wij passen ons graag aan uw wensen, zodat wij altijd voor u de geschikte lengte kunnen vinden. U moet er ten slotte alles mee kunnen doen. Zoals typewerk of het schoonmaakwerk.Acrylnagels onderhouden
Uw handen met acrylnagels kunnen met alle vloeistoffen gemengd worden. Let op! Gebruik geen remover met aceton. Deze beschadigt namelijk uw acryllaagje. Dagelijks smeert u olie op de nagels. Onder uw eigen nagels moet u het vuil zelf verwijderen, lukt dat niet goed, dan kunt u een nagelborstel met wat tandpasta erop gebruiken. Knip acrylnagels nooit, hiervoor zullen ze barsten, gebruik liever een vijl. Deze speciale vijl is verkrijgbaar bij uw nagelstyliste en pedicure. Als u merkt dat u uw nagels vaak stoot, dan zijn deze te lang en kunt het beste bij uw nagelstyliste weer wat korter laten vijlen. 

Acrylnagels nabehandelen
Tussen de 3 en de 6 weken, afhankelijk van de groei van uw nagels, moeten de acrylnagels weer worden nabehandeld. Zo kunt u uw acrylnagels wel jaren goed houden. De nabehandeling houdt in, dat de acrylnagels weer in balans gebracht moeten worden. Doordat het oude acryllaagje verwijdert wordt, door middel van vijlen en er vervolgens een nieuw laagje acryl aangebracht wordt, houdt u uw acrylnagels altijd mooi. Als u dat niet zou doen, dan zouden de acrylnagels gaan breken en uiteindelijk uw eigen nagels beschadigen. Uw eigen nagel groei door, zodat alleen na het uitgroeien van de tip een versteviging nodig is. De uitgroei kan weer opnieuw als naturel of als french manicure met acryl gemaakt worden. Het proces blijft zich herhalen, zie afbeelding.

 
  Uw natuurlijke nagel groeit mee

Acrylnagels verwijderen 

Uw acrylnagels mag u zelf niet verwijderen of knippen. Dit is zeer slecht voor uw eigen nagels. Het beste kunt u dit door de nagelstyliste laten doen, zodat zij ook uw eigen nagels nog kan controleren en eventueel waar nodig kan bij vijlen en verzorgen. 

Nagelbijten acryl € 60,00
NagelbijtenEen fantastisch resultaat 
Na maanden onder behandeling te zijn geweest is dit het resultaat, een nagelbijter met acrylnagels en nail-art cliënt, is van het nagelbijten af! Als nagelbijter zou u ook graag weleens hele mooie nagels willen. Een acrylnagel gemaakt met sjablonen is voor u de oplossing! In overleg kunnen wij ook een aangepaste techniek gebruiken! Misschien komt u zodoende van uw gewoonte af! 

Bruidsnagels SHELLAC™ € 39,00

 

Op de mooiste dag van uw leven, wilt u er geweldig uitzien. Niet allen uw jurk, haar en make-up zien er verzorgd uit, maar ook uw nagels vereisen bepaalde aandacht. Een french manicure, natuurlijke look met acryl of SHELLAC™ nagels zou het plaatje compleet maken! Wij kunnen samen bespreken, wat het beste bij u past. Zodat u zeker bent dat u nagels op de grote dag fijn zitten en fijn aanvoelen! Wij hebben ook een hand- en voet arrangement, vraag naar de mogelijkheden. Mocht u beslissen na uw trouwdag de nagels niet meer te willen dragen, dan kun u deze altijd bij uw nagelstyliste en pedicure laten verwijderen.  

Algemene informatie SHELLAC™

SHELLAC™ is een hypo allergene kleurgel, die wordt opgebracht als een normale lak, maar onder een UV-lamp wordt gedroogd en gehard, hierdoor blijft de lak absoluut 14 dagen perfect zitten! De SHELLAC™ kan ook langer blijven zitten, tot ongeveer 3 à 4 weken, maar dat is afhankelijk van de conditie van uw eigen natuurlijke nagels of ze dun-en of hard zijn en of ze vaak scheuren. De SHELLAC™ kan zowel op de natuurlijke hand- en teennagels als op de acrylnagels. Wij zijn officieel gecertificeerd CND™ SHELLAC™ salon en de enige te Rijssen, die SHELLAC™ mogen aanbrengen. Voor de beste service en kwaliteit moet u bij Mix-Nails & More te Rijssen zijn!
 
Algemene informatie VINYLUX™day nail color polish

 
VINYLUX™ top coat gaat vergeling van de color coat tegen en beschermt de color coat door een unieke houdbaarheid van 1 week en op de teennagels 3 weken. Hardheid bij blootstelling aan natuurlijk licht en allergieën, zijn gewaarborgd. VINYLUX™ color coat levert een superieure aanhechting dankzij de ingebouwde base coat en heeft 8 min. droogtijd dan traditionele nagellak. Ook thuis makkelijk te gebruiken en te verwijderen. VINYLUX™ is niet te koop in de winkel.

- compleet pakket samen met color coat, top coat en scrub € 45,00 thuis te gebruiken
- één color coat € 18,95 te koop
- één top coat € 18,95 te koop
- één scrub flesje € 9,95 te koop
- manicuren en lakken € 30,00 in de salon
- lakken teennagels, zonder pedicure behandeling (blijft 3 wk zitten) € 35,00 behandelen
- lakken teennagels, met pedicure behandeling € 50,00 behandelen

Het samenstellen van combinatie behandelingen zijn mogelijk en kunnen voordeliger uitpakken, vraag ernaar via de site, whats-app, e-mail of facebook.