Skip to main content

Kinder- en of meidenfeestje € 18,50 per kind, minimaal 6 kinderen*

Nagels knippen, lakken en verzorgen voor meisjes vanaf 6 tot en met 14 jaar!

Deze workshop wordt bij u thuis gehouden en kan eventueel een leuk idee zijn voor een verjaardagsfeestje of op een middag-/ avond gezellig te tutten met de meiden. De uitgenodigde meisjes leren, om eigen nagels te knippen, hoe knip ik mijn nagels in een ronde vorm, welke schaar kan ik daarvoor gebruiken. Ze leren hun eigen nagels te lakken, vijlen en ze netjes en schoon te houden. Verder mogen ze zelf één kunstnagel schilderen en versieren. Daarbij gebruiken de meisjes alle materialen, die de nagelstyliste meeneemt. Hun eigen gemaakte nagel wordt tijdens de workshop geplakt of samen bewaard bij haar diploma. Na afloop of tussen door worden de meisje opgemaakt met simpele technieken, zodat ze kunnen wennen aan make-up. Dit onderdeel is niet verplicht, voor meisje die niet opgemaakt willen worden.

Het minimale aantal meisjes is 6, mocht het minder zijn dan is dat nader te overleggen. Alle meisjes moeten wel bij elkaar aan één tafel kunnen zitten. Zo’n workshop duurt ongeveer 2 á  2 1/2 uur, het kan ook wat korter of langer duren, maar dat is afhankelijk hoe goed de meisjes luisteren en opletten. Afspraak kunt u plannen in overleg per mail. Kosten bedragen € 18,50 per meisje. 

Wij kunnen een feestje ook speciaal aanpassen aan de leeftijd en het aantal meisjes die jonger of ouder zijn dan 14 jaar, vraag naar de diverse mogelijkheden. Vraag altijd een offerte aan, omdat de prijs afhankelijk is van het aantal personen die zich aanmelden.

* Wijzigingen met betrekking tot het aantal kinderen, dienen uiterlijk 48 uur voorafgaand aan het kinderfeestje telefonisch c.q. via mail aan ons door worden gegeven. Komen er minder kinderen en is dit voor 48 uur voorafgaand aan het kinderfeestje niet bij ons bekend, dan zal het afgesproken bedrag betaald moeten worden. Komen er meer kinderen en is dit voor 48 uur voorafgaand aan het kinderfeestje niet bij ons bekend, zal er een meerprijs van € 30,00 per kind in rekening worden gebracht.