Skip to main content

Prijzen acryl

- nieuw setje acrylnagels met tips zonder kleur € 65,00
- natuurlijke nagels verstevigen met acryl zonder tip en nagelbijter, zonder kleur € 45,00
- nabehandeling acrylnagels 3 t/m 6 weken en nagelbijter, zonder kleur € 45,00 (altijd vaste prijs)

- acrylnagels lakken met SHELLAC™ in kleur of french extra € 17,00

Prijzen SHELLAC™ VINYLUX™ PLEXIGEL™ 

- PLEXIGEL™ (biab) met SHELLAC™ zonder verlening € 50,00
- PLEXIGEL™ (biab) met SHELLAC™ met verlening € 65,00
- PLEXIGEL™ (biab) met SHELLAC™ verwijderen € 45,00
- SHELLAC™ natuurlijke nagels € 40,00 
- VINYLUX™ € 35,00 

Prijzen voor extra's

acrylnagels lakken met nail art, stempels of eventueel strass-steentje € 5,00
- acrylnagels lakken met SHELLAC™ glitters, glinstering etc. € 5,00
- acrylnagels lakken met SHELLAC™ in kleur € 17,00

Prijzen voeten

- complete pedicure behandeling (lees bij pedicure wat dat inhoud) € 42,00
- SHELLAC™ met complete pedicure behandeling € 65,00  
- SHELLAC™ zonder pedicure met lichte behandeling € 55,00 
- SHELLAC™ verwijderen zonder een nabehandeling, met verplichte pedicure behandeling € 45,00 
- VINYLUX™ gewone nagellak extra sterk, zonder pedicure behandeling € 40,00
- VINYLUX™ gewone nagellak extra sterk, met pedicure behandeling € 55,00

Algemene informatie PLEXIGEL™ € 50,00

Een totaal nieuw product in de nagelbranche, een product waar in het geheim drie jaar aan is gewerkt en nu is het zover, CND™ PLEXIGEL! Een product dat jij absoluut op je nagels wil dragen. Waarom? CND™ PLEXIGEL geeft stevigheid, lengte én vorm. Voor iedere behoefte, heeft CND™ PLEXIGEL een oplossing! Daarbij geeft het een prachtig, kristalhelder resultaat.

Een kristalhelder resultaat? Inderdaad! CND™ PLEXIGEL is volledig transparant, wat een prachtig resultaat geeft of waar unieke nail art mee gecreëerd kan worden. Draag je liever één kleur? Dat is zeker mogelijk. CND™ PLEXIGEL is namelijk perfect te combineren met CND™ SHELLAC™. Het resultaat van je CND™ SHELLAC™ wordt hierdoor met minimaal een week verlengd.

Ga je liever voor een lichter product op je nagel en wil je een product dat qua gevoel nagenoeg niet aanwezig is op jouw natuurlijke nagel, maar die toch de stevigheid biedt die jij nodig hebt? Een nagel die je niet meer voelt en qua dikte niet anders is dan jouw natuurlijke nagels? Dan is CND™ PLEXIGEL perfect! CND™ PLEXIGEL™ voelt licht aan op jouw nagels, geeft een optimaal draagcomfort en is vrij van lifting!

Of draag je altijd CND™ SHELLAC™ op de natuurlijke nagel en heeft deze geen versteviging nodig, maar zou je het fijn vinden als een gescheurde nagel snel en eenvoudig gerepareerd kan worden? We kennen het allemaal wel namelijk, je nagels zijn weer helemaal perfect en vervolgens scheurt net die ene nagel weer. Wat nu? Weer terug naar de salon of allemaal kort vijlen? Dat probleem is nu verleden tijd want wij van Mix-Nails kunnen nu heel eenvoudig die nagel voor je repareren. Is je nagel helemaal afgebroken? Ook dat is geen probleem meer! Wij kunnen die nagel nu met gemak verlengen. CND™ PLEXIGEL is niet alleen makkelijk aan te brengen maar ook makkelijk te verwijderen, wat ervoor zorgt dat jouw behandeling sneller wordt. Dit scheelt weer tijd en zo ben jij op tijd voor jouw volgende afspraak!

Hoe klinkt dat? Prachtige verzorgde nagels, zonder beschadigingen en zeker 3+ weken resultaat. Zonder dat je daar uren voor hoeft vrij te plannen. Te mooi om waar te zijn? Nee, zeker niet, maak meteen een afspraak.

Algemene informatie acrylnagels € 65,00
Acrylnagels zetten is een techniek die door gebruik van acryl poeder, verschillende vormen bereikt kan worden. De nagel kan kort of wat langer gehouden worden. Wij passen ons graag aan uw wensen, zodat wij altijd voor u de geschikte lengte kunnen vinden. U moet er ten slotte alles mee kunnen doen. Zoals typewerk of het schoonmaakwerk.

Acrylnagels onderhouden
Uw handen met acrylnagels kunnen met alle vloeistoffen gemengd worden. Let op! Gebruik geen remover met aceton. Deze beschadigt namelijk uw acryllaagje. Dagelijks smeert u olie op de nagels. Onder uw eigen nagels moet u het vuil zelf verwijderen, lukt dat niet goed, dan kunt u een nagelborstel met wat tandpasta erop gebruiken. Knip acrylnagels nooit, hiervoor zullen ze barsten, gebruik liever een vijl. Deze speciale vijl is verkrijgbaar bij uw nagelstyliste en pedicure. Als u merkt dat u uw nagels vaak stoot, dan zijn deze te lang en kunt het beste bij uw nagelstyliste weer wat korter laten vijlen. 

Acrylnagels nabehandelen
Tussen de 3 en de 6 weken, afhankelijk van de groei van uw nagels, moeten de acrylnagels weer worden nabehandeld. Zo kunt u uw acrylnagels wel jaren goed houden. De nabehandeling houdt in, dat de acrylnagels weer in balans gebracht moeten worden. Doordat het oude acryllaagje verwijdert wordt, door middel van vijlen en er vervolgens een nieuw laagje acryl aangebracht wordt, houdt u uw acrylnagels altijd mooi. Als u dat niet zou doen, dan zouden de acrylnagels gaan breken en uiteindelijk uw eigen nagels beschadigen. Uw eigen nagel groei door, zodat alleen na het uitgroeien van de tip een versteviging nodig is. De uitgroei kan weer opnieuw als naturel of als french manicure met acryl gemaakt worden. Het proces blijft zich herhalen, zie afbeelding.

Acrylnagels verwijderen 
Uw acrylnagels mag u zelf niet verwijderen of knippen. Dit is zeer slecht voor uw eigen nagels. Het beste kunt u dit door de nagelstyliste laten doen, zodat zij ook uw eigen nagels nog kan controleren en eventueel waar nodig kan bij vijlen en verzorgen.

Nagelbijten acryl prijs in overleg € 45,00 blank

Na maanden onder behandeling te zijn geweest is dit het resultaat, een nagelbijter met acrylnagels en nail-art, cliënt is van het nagelbijten af! Als nagelbijter zou u ook graag weleens hele mooie nagels willen. Dan zijn acrylnagels voor u de oplossing! Tijdens de behandeling bespreken wij hoe wij te werk gaan. Vaak zijn de eerste behandelingen om de 2 weken, afhankelijk van de nagel groei. Elke nagelbijter is anders, daarom leggen wij de prodecure persoonlijk vrijblijvend uit. Na jaren ervaringen, weten wij dat u van uw gewoonte af komt! 

Bruidsnagels SHELLAC™ € 40,00

Op de mooiste dag van uw leven, wilt u er geweldig uitzien. Niet allen uw jurk, haar en make-up zien er verzorgd uit, maar ook uw nagels vereisen bepaalde aandacht. Een french manicure, natuurlijke look met acryl of SHELLAC™ nagels zou het plaatje compleet maken! Wij kunnen samen bespreken, wat het beste bij u past. Zodat u zeker bent dat u nagels op de grote dag fijn zitten en fijn aanvoelen! Wij hebben ook een hand- en voet arrangement, vraag naar de mogelijkheden. Mocht u beslissen na uw trouwdag de nagels niet meer te willen dragen, dan kun u deze altijd bij uw nagelstyliste en pedicure laten verwijderen.  

Algemene informatie SHELLAC™

SHELLAC™ is een hypo allergene kleurgel, die wordt opgebracht als een normale lak, maar onder een UV-lamp wordt gedroogd en gehard, hierdoor blijft de lak absoluut 14 dagen perfect zitten! De SHELLAC™ kan ook langer blijven zitten, tot ongeveer 3 à 4 weken, maar dat is afhankelijk van de conditie van uw eigen natuurlijke nagels of ze dun-en of hard zijn en of ze vaak scheuren. De SHELLAC™ kan zowel op de natuurlijke hand- en teennagels als op de acrylnagels. Wij zijn officieel gecertificeerd CND™ SHELLAC™ salon en de enige te Rijssen, die SHELLAC™ mogen aanbrengen. Voor de beste service en kwaliteit moet u bij Mix-Nails & More te Rijssen zijn!

Algemene informatie VINYLUX™day nail color polish

VINYLUX™ top coat gaat vergeling van de color coat tegen en beschermt de color coat door een unieke houdbaarheid van 1 week en op de teennagels 3 weken. Hardheid bij blootstelling aan natuurlijk licht en allergieën, zijn gewaarborgd. VINYLUX™ color coat levert een superieure aanhechting dankzij de ingebouwde base coat en heeft 8 min. droogtijd dan traditionele nagellak. Ook thuis makkelijk te gebruiken en te verwijderen. VINYLUX™ is niet te koop in de winkel.

Hoe breng ik VINYLUX™ Weekly Polish aan?

Stap 1. Reinig
Reinig de nagels goed met CND™ ScrubFresh. Bevochtig een wattenschijfje met een beetje ScrubFresh en maak hiermee ‘scrubbende’ bewegingen over de nagelplaat. De vloeistof bevat geen echte scrubdeeltjes dus wees gerust, het beschadigt je nagels niet! Vergeet vooral niet onder je nagel schoon te maken en ‘scrub’ ook even de voorkant mee!

Stap 2. Polish
Breng een dun laagje VINYLUX™ in de gewenste kleur aan. Lak al je nagels en begin dan weer van voor af aan met een tweede laagje in dezelfde kleur óf een andere kleur. Vergeet bij het lakken niet de ‘vrije rand’ mee te nemen, op deze manier verzegel je namelijk je polish en kun je er extra lang van genieten.

Stap 3. Verzegel
Breng één laagje topcoat aan over de gehele nagel en vergeet ook bij deze stap niet de ‘vrije rand’ mee te lakken. 8,5 minuut laten drogen en voilà! In 3 snelle simpele stappen ben je voorzien van een prachtige VINYLUX™ polish! Verzorg je polish gedurende de week met olie.

Prijzen VINYLUX™
compleet pakket samen met color coat, top coat en gratis scrub t.w.v. € 12,95 is totaal € 44,95 thuis te gebruiken
- één color coat € 24,95 te koop los
- één top coat € 19,95 te koop los
- één scrub flesje € 12,95 te koop los
- manicuren en lakken € 35,00 in de salon
- lakken teennagels, zonder pedicure behandeling (blijft 3 wk zitten) € 40,00 in de salon
- lakken teennagels, met pedicure behandeling € 55,00 in de salon 

Het samenstellen van combinatie behandelingen zijn mogelijk en kunnen voordeliger uitpakken, vraag ernaar via de site.