Skip to main content

Diverse pedicure behandelingen voor diabetes, reuma, oncologische voet, spastische voet, overige risico voeten en de normale voet.

Prijs pedicure behandeling € 42,00
Tijdens de behandeling word en amnese afgenomen, uw voeten worden gereinigd, geknipt of gevreesd eventueel worden de ingegroeide nagels behandeld. Uw nagelomgeving gereinigd, mechanisch gevijld, eelt, likdoorn, blaren en kloven eventueel weg gehaald, schimmel en kalk nagel(s) behandeld en invetten van voeten voor € 42,00.
De prijs is altijd vast, er zijn verder geen bijkomende kosten. Tenzij u een orthese, een vilt, een beugel of nagellak nodig heeft. Hiervoor worden de prijzen apart berekend.

Lakken
- SHELLAC™ met uitgebreide pedicure behandeling € 65,00  
- SHELLAC™ zonder pedicure met lichte behandeling € 55,00 
- SHELLAC™ verwijderen zonder een nabehandeling, met verplichte pedicure behandeling € 45,00 
- VINYLUX™ gewone nagellak extra sterk, zonder pedicure behandeling € 40,00
- VINYLUX™ gewone nagellak extra sterk, met pedicure behandeling € 50,00

Medische behandelingen
Prijzen voor orthese, vilt, nagelbeugel-of nagel reparatie en lakken, in overleg! Dit is afhankelijk van uw probleem.

Pedicure algemene informatie 
Bij elke behandeling, krijgt u gratis advies of eventuele tips, hoe u het beste uw voeten ook zelf goed kan verzorgen. Wij analyseren de voeten en maken een plan van aanpak. Daardoor stellen wij u gerust en leggen uit, hoe de behandeling eruit gaat zien. Wat kunt u verwachten, maar ook wat wij van u verwachten. Deze bevindingen worden als verwijs brief bij je huis, orthopeed, podologie of andere instantie  waarmee wij samen werken. Wij zijn er voor u en voor uw voeten!

Nagelomgeving reinigen
Alle oneffenheden van de nagel worden schoongemaakt. Onder de nagel, boven de nagel, nagelriemen worden teruggeduwd, velletjes worden eraf geknipt en waar nodig kleine resten eelt weggehaald.

Knippen nagels en vijlen van ingegroeide nagels
Nadat de nagelomgeving is gereinigd, kunnen de ingegroeide nagels geknipt worden. Dit gaat zeer voorzichtig en gelijkmatig, zodat u niks voelt. Daarna worden de nagels met een elektrische vijl gevijld. Door het vijlen, zonder een schaar te gebruiken, kan een ingegroeide nagel heel makkelijk en pijnloos behandeld worden. Loop er niet te lang mee rond, want er kunnen problemen ontstaan, waardoor u wel enorme pijn kan krijgen.

Vijlen
Modelleren van nagels op een zo’n natuurlijk mogelijke manier, door middel van een elektrische vijl. Dit is pijnloos en zeer efficiënt.

Schimmel / kalk / hoorn / tunnel / gespleten / holle nagels ect.
Een kalknagel verzorgt u effectief met ‘mycose’ crème, deze zijn bij Mix-Nails verkrijgbaar. Tweemaal daags bestrijkt u de nagel met de mycose crème. Als de infectie verdwijnt, kan er een gezonde nieuwe nagel uitgroeien. Een nagel groeit gemiddeld 1,5 mm per maand. Ook nadat u van de zichtbare verschijnselen van een kalknagel bevrijd bent, is het aan te raden, de verzorging eenmaal per dag gedurende enige weken te herhalen. Deze zeer hardnekkige aandoening, moet wel goed bestrijd worden. Met veel geduld en behandelingen samen, komt u zeker van uw klacht af!

Eelt en/of kloven
Eelt vind je meestal onder de bal van de voet en op de hiel. Deze plaatsen dragen de meeste druk tijdens het staan en lopen. Wanneer het eelt dikker wordt, geeft dit meer druk tegen de huid en ontstaat er een branderig gevoel tot zelfs een stekende pijn.

Likdoorn
Wanneer er een op een klein gedeelte van de voet hoge drukkracht ontstaat, dan kunnen er likdoorns ontstaan. Het eelt wordt op die plaats dus naar binnen gedrukt en er ontstaat een soort "doorntje". De gehele likdoorn wordt er uitgesneden en het eelt rond om de likdoorn, verwijderd. Deze behandeling is zeer efficiënt. Wij kunnen een  behandelplan maken, zodat de likdoorn ook wegblijft.

Blaren
Mocht het zo zijn dat u een blaar heeft, dan wordt deze gratis tezamen met een combinatie behandeling behandeld.

Invetten van voeten 

Bij elke behandeling is het invetten van voeten bij de prijs inbegrepen. Deze korte massage is belangrijk om alle droge plekken, die eventueel door de behandeling zijn ontstaan, weg te masseren.

Het samenstellen van combinatie behandelingen zijn mogelijk en kunnen voordeliger uitpakken, vraag ernaar via de site.